MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Ciorapi compresivi pentru alergare atletism sarcina calatorii Unisex Negru L/XL


Ciorapi compresivi pentru alergare atletism sarcina calatorii Unisex Negru L/XL

Ciorapi compresivi pentru alergare atletism sarcina calatorii Unisex Negru L/XL
Ciorapii compresivi te vor ajuta la o mai buna circulatie a sangelui vor consolida muschii si vor proteja articulatiile. Ciorapii compresivi amelioreaza problemele legate de circulatia sangvina precum varice picioare umflate etc. Ciorapii compresivi dispun de o tesatura unica de umiditate respirabila care ramane calda la temperaturi reci. Beneficii: - Creste circulatia sangelui; - Anti – miros; - Reduce oboseala durerea umflaturile picioarelor si previne ranile in acelasi timp; - Imbunatateste circulatia sanguina calmand picioarele obosite si amelioreaza varicele; - Sunt confortabili si ofera un plus de relaxare datorita tesaturii speciale cu insertii de cupru; Caracteristici - Ciorapii compresivi se pun dimineata inainte ca picioarele sa fie umflate; - Piciorele sa fie uscate inainte; - Nu folositi crema inainte de a folosi ciorapii cu compresie – daca folositi crema puteti sa purtati ciorapii compresivi inainte de culcare; - Pot fi folositi atat de femei cat si de barbati;

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!