Circuitul Multicolor Magic Track cu o masinuta 220 piese fluorescent


Circuitul Multicolor Magic Track cu o masinuta 220 piese fluorescent

Circuitul Multicolor Magic Track cu o masinuta 220 piese fluorescent
Dupa ce ai asamblat pista de curse, e timpul sa inceapa cursa! Magic Tracks include 1 masina de curse , cu baterii, care goneste pe pista ca un adevarat bolid. Masina este confectionata din material transparent si are 5 LED-uri, astfel incat creeaza un veritabil spectacol de lumini. MAI MULTA SIGURANTA PENTRU COPILUL TAU - Masina functioneaza cu 3 bateri AAA, amplasate in siguranta intr-un compartiment special, accesibil doar cu surubelnita In plus nu mai exista riscul sa pierdeti bateriile prin casa.Magic Tracks devine spectaculos atunci cand stingi lumina. Culorile cu neon incep sa straluceasca, astfel incat camera copilului tau se transforma intr-un castel magic. Si in timp ce masina goneste pe pista, LED-urile sale imprastie lumina in jur, asigurand un spectacol deosebit.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!