MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Claxon auto Camion cu 2 goarne 12V electrovalva inclusa


Claxon auto Camion cu 2 goarne 12V electrovalva inclusa

Claxon auto Camion cu 2 goarne 12V electrovalva inclusa
Produsul nostru este un claxon puternic și eficient pentru autovehicule și camioane cu două goarne și o electrovalvă inclusă care permite utilizatorului să beneficieze de un sunet puternic și clar care poate fi auzit la distanțe mari. Claxonul cu două goarne și o electrovalvă inclusă este fabricat din materiale de înaltă calitate care îi conferă o durată de viață lungă și o rezistență sporită la uzură și la condiții meteorologice nefavorabile. Acesta este ușor de instalat și de utilizat permițând utilizatorului să beneficieze de un sunet puternic și clar în timpul călătoriei. Acest claxon poate fi utilizat într-o varietate de situații cum ar fi în cazul unor situații de urgență sau pentru a alerta alți participanți la trafic despre prezența dvs. în zonă. Sunetul puternic și clar oferit de cele două goarne poate fi auzit de la distanțe mari permițând utilizatorului să fie auzit în trafic. Claxonul cu două goarne și o electrovalvă inclusă poate fi utilizat și în cadrul competițiilor sportive sau evenimentelor publice pentru a crea un efect spectaculos și impresionant. Claxon auto cu 2 goarne 12V electrovalva inclusa Caracteristici: -electrovalva inclusa -usor de montat -sunet puternic 150dB -design ergonomic -lungime goarna 1: 21 cm -lungime goarna 2: 16 cm -lungime compresor: 11cm -lungime baza: 15.5 cm *Imaginile culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!