Comutator Wireless Inteligent cu Releu Q KG09


Comutator Wireless Inteligent cu Releu Q KG09

Comutator Wireless Inteligent cu Releu Q KG09
Releul wireless cu un canal, poate fi montat la o gama larga de device-uri din casa, pornindu-le sau oprindu-le cu ajutorul aplicatiei “Smart Life”. Acesta transmite datele catre o platforma cloud prin intermediul router-ului Wifi si apoi permitand controlul de la distanta asupra device-urilor cu ajutorul aplicatiei. Cu ajutorul acestui releu puteti vedea statusul actual al device-ului, ON/OFF. Specificații pentru receptorul WiFi+RF: Tensiune de intrare: AC 90-250V Curent maxim: 10A Tip wireless: Wifi 2.4GHz Standard wireless: IEEE 802 .11 b/g/n Pornire/oprire de la distanță: porniți/opriți dispozitivele electrice de oriunde Suport aplicație: aplicație mobilă gratuită pentru iOS și Android „Smart Life” Stare sincronizare: starea dispozitivului în timp real furnizată aplicației Cronometrare: setați temporizatoarele programate/numărătoare inversă/buclă pentru a porni/dezactiva la ora specificată Partajați controlul: controlați-vă casa inteligentă împreună cu familia Scenă: porniți/opriți o grupă de dispozitive cu o singură atingere Control vocal: Funcționează perfect cu Amazon Alexa, Google Home, IFTTT Specificații pentru întrerupător de perete Frecventa de operare: 433,92 MHz Model baterie: CR2032 (nu este inclusă) Dimensiuni: 86mm x 86mm x 14mm Distanta: interior (20 metri) exterior (80 metri)

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!