MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Covoras de baie 38 x 52 cu uscare rapida


Covoras de baie 38 x 52 cu uscare rapida

Covoras de baie 38 x 52 cu uscare rapida
Fabricat din fire de poliester 100% de înaltă calitate pentru a adăuga senzație și confort super-moale. Covorașul de baie are o capacitate excelentă de absorbție a apei și se usucă mai repede. PROPRIETĂȚI: Design elegant, bine cusut, margini rotunde, formă dreptunghiulară. UTILIZARE: Covorașul vă protejează picioarele de podeaua rece după duș, fie că este în baie sau în interiorul sufrageriei. ÎNGRIJIREA: Spălarea cu ciclu delicat la mașină menține produsul în siguranță, agățați pentru a se usuca sau uscați la aer plat. Firele de poliester nu își vor pierde culoarea și, mai degrabă, după spălare, materialul va deveni mai moale și mai bun ca unul nou. PERFORMANȚĂ: Caracteristicile din latex de cauciuc anti-alunecare mențin alergătorul pe loc chiar și în condiții umede.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!