MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Creare feed – agregator de oferte


Creare feed – agregator de oferte


Doresc sa comand - Creare feed – agregator de oferte

Creare feed – agregator de oferte

Pentru a trimite produsele catre comparatoarele de preturi este necesar sa detineti un magazin online Webeshopsi acesta sa fie dotat cu o aplicatie care genereaza fisierele cu datele produselor. Pretul se achita pentru realizarea unui fisier compatibil cu unul din urmatoarele agregatoarele de oferta de mai jos si include suport online pentru ajustarea acestora daca nu sunt acceptate:

-Price.ro;

-Shopmania.ro;

-Compari.ro;

-Okazii.ro;

-Bizoo.ro;


Include:

-Generare fisier compatibil pentru agregatorul de oferte ales;

-Actualizare in timp real al produselor din magazin;

-30 de zile suport online pentru ajustarea aplicatiei;


 

Termen de implementare:3 zile lucratoare

Modalitate de plata:In avans

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!