MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Creare feed prin agregatorul Price.ro


Creare feed prin agregatorul Price.ro


Doresc sa comand - Creare feed prin agregatorul Price.ro

Creare feed prin agregatorul Price.ro

Agregatoarul de oferta Price.ro inregistreaza produsele tuturor magazinelor online cu care colaboreaza, urmand apoi sa afiseze aceste oferte intr-o forma utila, utilizand mix-ul de produse pentru a creste relevanta in fata clientului, incat acesta sa ia mai usor o decizie de cumparare. Prin promovarea si pe acest canal de comunicare puteti castiga clienti noi prin maximizarea unui avantaj competitiv, fie acesta un pret mai mic sau un timp mai mic de livrare, stocuri suficiente sau calitate exceptionala a modului in care tratati clientul.

Pentru a trimite produsele catre Price.ro este necesar sa detineti un magazin online Webeshop.

 

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!