MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Creare logoDoresc sa comand - Creare logo

Creare logo

 

Logo-ul reprezintă un element grafic, folosit pentru identificarea unei firme, a unui produs, a unei organizații sau a unui eveniment. Logo-ul poate fi compus din una sau mai multe litere, o imagine sau o combinație a acestor elemente.

Acesta este un element esenţial în imaginea companiei, mai ales dacă este nou înfiinţată. Un logo bine realizat înseamnă oglindirea firmei într-o imagine simplă şi uşor de memorat.

Realizam logo personalizat in functie de identitatea businessului.

 

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!