MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Creion de lipit electric cu incalzire ultrarapida 60W-220V


Creion de lipit electric cu incalzire ultrarapida 60W-220V

Creion de lipit electric cu incalzire ultrarapida 60W-220V
Descoperiti performanta exceptionala si eficienta in lumea lipirii cu Creionul de Lipit Electric cu Incalzire Ultrarapida de 60W-220V! Acest instrument de inalta calitate va permite sa realizati lucrari precise de lipire intr-un mod rapid si simplu, facandu-l indispensabil atat pentru pasionatii de electronica, cat si pentru profesionisti. Puterea sa impresionanta de 60 de wați garantează incalzirea ultrarapida a varfului, ceea ce inseamna ca veti fi pregatiti de lucru in cateva secunde de la pornire. Nu mai trebuie sa asteptati minute intregi pana cand creionul de lipit atinge temperatura optima; cu acest creion, veti economisi timp pretios in orice proiect de lipire. Datorita tensiunii de 220V, acest creion de lipit ofera o stabilitate excelenta a temperaturii, asigurandu-va ca puteti efectua lipiri precise, uniforme si fara fluctuatii nedorite de temperatura. Cu o gama larga de aplicatii, puteti utiliza cu incredere acest creion pentru a lipi componente electronice, cabluri, conectori, piese de metal si multe altele. Designul ergonomic al creionului asigura o manevrare confortabila si usoara. Manerul izolat termic va protejeaza de caldura excesiva, iar greutatea sa echilibrata va permite sa lucrati cu precizie si control, chiar si in cele mai mici detalii ale proiectului dvs. Creionul vine cu o selectie variata de varfuri de lipit, astfel incat sa puteti alege cea mai potrivita pentru aplicatia dvs. Varfurile se schimba cu usurinta, permitandu-va sa adaptati instrumentul la nevoile dvs. specifice. Acest creion de lipit electric cu incalzire ultrarapida este o alegere ideala pentru oricine doreste sa obtina rezultate de calitate profesionala intr-un timp scurt. Daca sunteti pasionat de electronica, reparatii sau lucrari de bricolaj, acest creion de lipit este un partener de incredere care va face munca mai usoara si mai eficienta. Achizitionati-l astazi si experimentati avantajele tehnologiei moderne de lipire! Specificatii: Creionul de lipit are varful placat cu fier si este din otel inoxidabil pentru o durata de viata mai mare. Caracteristici: Tensiune de intrare: 220-240V Putere: 60W Atentie: Inainte de folosire, verificati ca tensiunea electrica sa fie stabila. Creionul de lipit trebuie pastrat uscat, este interzisa utilizarea pe ploaie sau cand e ud. Manevrati pistolul de lipit cu atentie extrema, deoarece temperaturile ridicate ale acestuia pot provoca incendii sau arsuri dureroase. Nu slefuiti varful special placat. Greutate: 177g Lungime creion de lipit: 20.5cm Lungime cablu: 1m Putere: 60W

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!