Cuier dublu pentru montare pe usa, 14 x 55 cm


Cuier dublu pentru montare pe usa, 14 x 55 cm

Cuier dublu pentru montare pe usa, 14 x 55 cm
Cuier dublu pentru montare pe usa, 14 x 55 cm Acest cuier dublu este ideal pentru a fi montat pe usa. Avantajul achizitionarii unui astfel de produs este dat de faptul ca fiind dublu, va putea sustine mai multe obiecte decat un cuier simplu. Cuierul este usor de instalat, nu ocupa mult spatiu si mai mult decat atat, pentru montare nu necesita cuie sau suruburi. Caracteristici generale: - Echipat cu 12 carlige mici pentru agatat haine, palarii sau pungi - Suportul este echipat cu trei grupe de ajustare a grosimii, potrivite pentru grosimea usii de 3-5 cm - Este potrivit pentru dormitoare, bai, dulapuri, birouri etc. Specificatii tehnice: - Dimensiuni (L x W x H): 55 x 13 x 14 cm - Material: plastic, otel - Numarul de carlige: 12 - Culoare: alb Pachetul include: 12x Carlige din plastic 2 x Tije de fier 2 x Carlige pentru a inchide usa 2 x Suruburi 2 x Suporturi pentru tije de fier

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!