MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cutie 13 burghii spirale HSS Ø 1.5 -6.5 mm


Cutie 13 burghii spirale HSS Ø 1.5 -6.5 mm

Cutie 13 burghii spirale HSS Ø 1.5 -6.5 mm
Cutie 13 burghii spirale HSS Ø 1.5 -6.5 mm Domenii de utilizare: otel, piese turnate din otel aliat si nealiat (rezistenta pana la 900 N/mm²), piese de fonta cenusie, fonta maleabila, fonta de grafit nodular, piese turnate sub presiune, fier sinterizat, alpaca, grafit, aliaje de aluminiu cu span de lungime scurta, alama si bronz; Acest tip de burghiu elicoidal slefuit complet dispune de o inalta precizie a rotirii concentrice. Specificatii: Burghiele spirale DIN 338 tip N sunt burghie elicoidale de inalta performanta, destinate lucrarilor de gaurire normale, in materiale cu uz general; Burghie elicoidale slefuite, din otel rapid de inalta performanta; Suprafata: lucie; Cutie metalica rezistenta. Dimensiuni: ; 1.5; 2.0; 2.5; 3.0; 3.2; 3.5; 4.0; 4.5; 4.8; 5.0; 5.5; 6.0; 6.5; Punct de taiere: punct elicoidal; Unghiul elicoidale: 20-30°; Toleranta pt Ø: h8; Executie dreapta; Punct de taiere: de la Ø de 3,0 mm, cu punct de ramnificare DIN 1412 C; Punct unghiular: 118°

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!