Cutit / foarfeca de bucatarie multifunctional AORLIS AO 78332


Cutit / foarfeca de bucatarie multifunctional AORLIS AO 78332

Cutit / foarfeca de bucatarie multifunctional AORLIS AO 78332
Cutitul-foarfeca multifunctional, este un ajutor nemaipomenit in bucatarie, taie si feliaza orice tip de carne, legume sau cascaval si mai ales, vei putea taia oasele de pui, fara efort. Are lame din otel inoxidabil, profesionale, create special pentru gastronomie, manere ergonomice pentru a fi indemanatica si sistem de inchidere securizata, pentru a fi complet lipsita de riscuri. Un ajutor incredibil in bucatarie, vei ajunge sa tai orice cu acest cutit foarfeca! Usor de utilizat si de curatat, accesoriul detine un design inedit, securizat, ce nu ocupa mult spatiu in bucatarie. Foarfeca multifunctionala Functii: taiere, feliere, tocare Rapiditate si eficienta in prepararea mancarii Sistem de inchidere securizat Usor de utilizat si curatat Design ergonomic Material lama: otel inoxidabil Pachetul include: 1 x Foarfeca 2 in 1

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!