MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Dispenser de bucatarie pentru hartie si folie alimentara, 39x10x24 cm


Dispenser de bucatarie pentru hartie si folie alimentara, 39x10x24 cm

Dispenser de bucatarie pentru hartie si folie alimentara, 39x10x24 cm
Cu acest suport pentru folie si hartie, toate acestea vor fi intr-un singur loc de care aveti nevoie in bucatarie. Dispenserul poate fi depozitat cu usurinta in bucatarie datorita spatelui cu autoadeziv, iar datorita lamelor pentru taiere, nu este nevoie sa rupeti folia cu un cutit sau foarfeca. De ce sa alegi Dispenserul de bucatarie pentru hartie si folie? ✅ Economie de spatiu ✅ Accesibilitate si usurinta in utilizare ✅ Design modern si estetic Acest dispozitiv cu siguranta reprezinta un real ajutor in bucataria ta! Acest dispenser triplu, se fixeaza foarte usor pe diverse suprafete, iar deasupra lui poti depozita orice tip de obiecte, precum: sarea, piperul sau orice obiecte iti doresti! Specificatii: Material- plastic tip ABS Dimensiune: 39x10x24 cm.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!