MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Dispenser pentru oua 36 x10 x 7 cm


Dispenser pentru oua 36 x10 x 7 cm

Dispenser pentru oua 36 x10 x 7 cm
Dispenser pentru oua, 36x10x7 cm Acest Dispenser pentru oua este solutia perfecta pentru a-ti organiza si expune ouale intr-un mod elegant si practic. Cu dimensiunile sale compacte de 36x10x7 cm, acest dispenser este potrivit pentru a fi folosit in bucatarie sau in frigider. Caracteristici: Capacitate mare: Dispenserul poate contine pana la 12 oua, asigurandu-ti o aprovizionare constanta si usoara. Design ergonomic: Dispenserul este proiectat cu atentie la detalii, avand o forma unica si cu finisaje de calitate, permitandu-ti sa il aranjezi in frigider in mod practic si sa economisesti spatiu. Material rezistent: Dispenserul este fabricat din material plastic de inalta calitate, robust si durabil, rezistand in timp si asigurand o utilizare indelungata. Usor de curatat: Dispenserul poate fi curatat usor, fiind potrivit pentru spalarea la masina de spalat vase, iar materialul sau permite o igienizare eficienta. Versatilitate: Acest dispenser poate fi folosit nu doar pentru oua, ci si pentru a depozita alte alimente sau obiecte mici intr-un mod organizat si eficient. Asigura-te ca ouale tale raman proaspete si bine organizate cu ajutorul acestui Dispenser pentru oua! DETALII GENERALE Tip produs - Cutie oua Material - PVC Culoare - Alb DIMENSIUNI Lungime - 36 cm Latime - 10 cm Inaltime - 7 cm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!