MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Dozator de cereale 1Kg plastic transparent Alb


Dozator de cereale 1Kg plastic transparent Alb

Dozator de cereale 1Kg plastic transparent Alb
Un dozator practic si la indemana pentru bucatarie care serveste si ca o cutie pentru depozitarea alimentelor. Cu un singur clic puteti distribui cu usurinta si rapid alimentele dorite – orez paste linte fasole cereale... Datorita transparentei cutiei aveti o imagine de ansamblu a ceea ce se termina deja si a ceea ce trebuie sa cumparati. Descriere detaliata: Dimensiuni: 26 x 95 x 11 cm Material: plastic Culoare: transparenta Pentru cereale musli orez leguminoase paste dulciuri etc. Pentru dozare apasati butonul Aplicare usoara Rapid si dozare usoara Alimente la indemana Decorare in bucatarie Continutul pachetului: 1x dozator.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!