MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Dulap HAINE Textil JJL-0719 2 compartimente


Dulap HAINE Textil JJL-0719 2 compartimente

Dulap HAINE Textil JJL-0719 2 compartimente
Dulap HAINE Textil JJL-0719 2 compartimente Dulapul textil este ideal pentru depozitarea si protejarea hainelor sau a lenjeriilor de pat. Este realizat dintr-un material rezistent la praf si apa. Avantajul achizitionarii unui astfel de dulap este ca poate fi transportat si montat oriunde, cu usurinta. Caracteristici generale: - Dimensiuni: 105 x 45 x 175 cm - Material netesut - Pachetul include tuburile metalice și conectori din plastic - Material: Poliester: 100% - Rafturile se pot aranja dupa bunul plac *Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!