MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Dulap textil INCALTAMINTE 4 rafturi


Dulap textil INCALTAMINTE 4 rafturi

Dulap textil INCALTAMINTE 4 rafturi
Dulap textil INCALTAMINTE 4 rafturi Organizatorul de pantofi cu husa Compages Shoes Shelf 5688 este perfect pentru locuintele cu un spatiu restrans si nu numai. Acest suport de pantofi cu husa Compages Shoes Shelf are un design elegant, este usor de manevrat si de depozitat in orice colt al casei. Materialul din care este realizat pantofarul este otel de cea mai buna calitate si ABS pentru o buna rezistenta de lunga durata. Pantofarul are 4 etajere pentru depozitarea incaltamintei, fiind echilibrat si usor de montat. Caracteristici generale: - dimensiuni: 62 x 36 x 100 cm - design modern - materiale: otel, ABS, plastic - usor de montat - compact - practic - util - culori disponibile in fuctie de stoc Atentie! Pozele sunt doar cu titlu informativ.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!