Epilator 4 in 1 cu 4 accesorii cap de epilare lavabil AO 78148


Epilator 4 in 1 cu 4 accesorii cap de epilare lavabil AO 78148

Epilator 4 in 1 cu 4 accesorii cap de epilare lavabil AO 78148
Aparatul nostru de ras electric pentru femei contine 4 capete, pana la PIELE, sprancenele, parul nasului, parul axilei, parul bratului, pana la zona bikinilor si picioare, fie ca este vorba de par tare sau de puful subtire , totul poate fi indepartat complet, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji cu privire la excesul de par inestetic din orice parte. Lame Hipoalergenice si Blande Toate aparatele de EPILAT folosesc lame hipoalergenice din otel inoxidabil. Lamele nu intra direct in contact cu pielea. Este potrivit pentru orice piele. Pielea ta nu va simti nicio durere sau iritatie. Este bland si sigur. USB Reincarcabil si Portabil Proiectat cu port de incarcare USB, care poate fi utilizat fara fir si convenabil pentru calatorii, si 4 ore incarcat complet. Este un cadou perfect pentru iubitul, iubita, mama sau rudele si prietenii dvs. Wet & Dry si Usor de Curatat Lama aparatului de ras electric pentru femei are performanta super impermeabila si poate fi folosita atat uscata cat si umeda. O poti folosi atunci cand te speli pe fata, sau in baie, poti folosi peria noastra de curatare pentru a indeparta parul capului, sau poti clati capul direct sub jet de apa.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!