MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Esarfa cu 3 trepte de masaj si incarcare USB


Esarfa cu 3 trepte de masaj si incarcare USB

Esarfa cu 3 trepte de masaj si incarcare USB
Esarfa detine functii inteligente de, control al temperaturii si masaj cu vibratii cu mai multe trepe de viteza. Confortabila si usor de utilizat, esarfa poate ameliora disconfortul si oboseala, inflamarea si durerea cervicala. Gama de temperatura pe care aceasta esarfa inteligenta o controleaza este de 35-55 grade Celsius. Dispozitivul de incalzire functioneaza la tensiune scazuta, iar sistemul multiplu de protectie de siguranta conduce doar caldura, nu si electricitatea. Esarfa este fabricata dintr-un material de inalta calitate, delicata la atingere, calda si respirabila, prietenoasa si confortabila cu pielea. Caracteristici: Functii: incalzire, control al temperaturii, masaj cu vibratii Recomandari: sezonul rece, calatorii, afectiuni ale coloanei cervicale Masaj cu 3 trepte de viteza Gama de temperatura: 35-55 grade C Putere: 6W Tensiune: 5V Alimentare: cablu USB Lavabil la temperaturi scazute Material: Polyester Culori: alb, roz pudra, albastru Dimensiuni aproximative: 80 x 10 cm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!