MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Foarfeca + Mini Drujba Dawreek 2 acumulatori 36V 3AH


Foarfeca + Mini Drujba Dawreek 2 acumulatori 36V 3AH

Foarfeca + Mini Drujba Dawreek 2 acumulatori 36V 3AH
Specializata in toaletarea arbustilor, gardului viu, copacilor si arbustilor de vita de vie cu capacitatea de a taia cu usurinta pana la 30 mm diametru Eficienta de tăiere pentru o perioadă lungă de timp este de 3-5 ori mai mare decât utilizarea foarfecelor obișnuite. Dupa utilizare curatati foarfeca de aderentele vegetale, seva, pamant, etc. Pachetul contine: Incarcator Diametru taiere: 30 mm 1 x Acumulatori Foarfeca Electrica Kit intretinere si ascutire lama Acumulator 36V, 3Ah Timp de utilizare pana la 3ore. Timpul de incarcare 1.5-2 ore. FIERASTRAU CU 2 ACUMULATORI 36V, 3 AH Specificatii tehnice Material: ABS Culoarea Albastra Tensiune: 36V Timp de incarcare: 2 H Timp de utilizare / o incarcare completa: 20-30 min Viteza: 3000RPM Dinții lanțului: 14 buc Adancimea de taiere 8 cm Dimensiune: 120 x 380mm Viteza lanțului: 6m / s Capacitatea bateriei: 5.0 Ah Greutate : 0.9 kg ( fara baterie ) Accesorii incluse : 1 x Acumulatori 3Ah Incarcator Lant Sina de ghidaj Lama foarfeca rezerva

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!