Foarfeca de gradina cu 2 acumulatori pentru vita de vie si crengi 36V


Foarfeca de gradina cu 2 acumulatori pentru vita de vie si crengi 36V

Foarfeca de gradina cu 2 acumulatori pentru vita de vie si crengi 36V
Recomandat în special profesioniștilor din viticultură şi pomicultură. Specializata in toaletarea arbustilor, gardului viu, copacilor si arbustilor de vita de vie cu capacitatea de a taia cu usurinta crengi de diferite dimensiuni. Eficienta de tăiere pentru o perioadă lungă de timp este de 3-5 ori mai mare decât utilizarea foarfecelor obișnuite. Ușor de utilizat, trebuie doar să apăsați butonul rapid, ramurile sunt tăiate imediat, ramurile sunt tăiate perfect uniform. Dupa utilizare curatati foarfeca de aderentele vegetale, seva, pamant, etc. Acumulator 36V, 5.0Ah Timp de utilizare pana la 4ore. Timpul de incarcare 1.5-2 ore. Pachetul contine: 1x Foarfeca Electrica 1x Incarcator 2x Acumulator 1x Cutie transport 1x Cheie de strangere

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!