MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Foarfeca extensibila pentru pomi aluminiu


Foarfeca extensibila pentru pomi aluminiu

Foarfeca extensibila pentru pomi aluminiu
Lama din partea superioară a tocătorilor este fabricată din oțel aliat ascuțit care este rezistent la rugină puternic și durabil. În partea de jos a tocătorilor sunt două mânere confortabile cu mânere de cauciuc. Detalii: Deschiderea maximă a lamei: 9 cm Lungime: 67-100 cm Lungimea lamei: 20 cm (787 inchi). MÂNERE EXTENSIBILE: Brațele tijei de tăiere sunt ușoare și extensibile pentru a permite tăieturi rapide și precise. Mecanismul de pârghie este cu frecare redusă și antiaderent. Fiind telescopic vă permite să lucrați pe ramuri înalte și greu accesibile. În centrul fiecărui braț este un buton de eliberare de siguranță. Când sunt apăsate brațele pot fi extinse și retrase la lungimea necesară între 67 - 100 cm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!