Folie Oglinda Reflexiva pentru Geamuri Interioare Protectie Solara UV 40x200 cm


Folie Oglinda Reflexiva pentru Geamuri Interioare Protectie Solara UV 40x200 cm

Folie Oglinda Reflexiva pentru Geamuri Interioare Protectie Solara UV 40x200 cm
Avantaje folie geam autoadeziva: o solutie simpla si accesibila pentru a schimba aspectul unei suprafete din sticla asigura intimitate, fiind translucida permite patrunderea luminii naturale opreste din stralucirea soarelui se poate scoate usor fara sa afecteze sticla se aplica cu apa si folosind o racleta daca se aplica in spatii cu umiditate sau pe geamuri cu probleme de condens este recomandata aplicarea sub baghetele geamului sau sigilarea marginilor cu un strat subtire de silicon transparent se taie usor cu un foarfece sau cutter la dimensiunea geamului se poate aplica pe diferite suprafete din sticla: geam, geam termopan, mobilier ( masa ), usa, vitrina, cabina dus, paravan cada curatare folie geam – se curata cu solutie obisnuita pentru geamuri si o laveta moale dezlipire folie geam; aceasta are un adeziv semipermanent, care permite indepartarea acesteia fara sa afecteze suprafata pe care a fost aplicata. Se desprinde folia de la un colt si se trage la un unghi paralel cu suprafata. Produsul pe care îl prezentăm astăzi este o folie reflexivă pentru geamuri interioare, cu o dimensiune de 60x300 cm. Această folie este perfectă pentru a crea o mai mare intimitate în spațiul tău de locuit sau la birou, blocând vizibilitatea în exterior, în același timp oferind protecție împotriva razelor UV și îmbunătățind eficiența energetică a clădirii. Această folie de geam cu efect de oglindă este fabricată dintr-un material de înaltă calitate, care este rezistent la zgârieturi și durabil în timp. De asemenea, folia are o rezistență ridicată la căldură, ceea ce o face potrivită pentru utilizarea în condiții de temperaturi ridicate. Instalarea foliei este ușoară și rapidă, fără a necesita vopsirea sau curățarea sticlei. Această folie este potrivită pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv acoperirea geamurilor ferestrelor din camerele de zi, dormitoare sau birouri, precum și în spațiile comerciale, cum ar fi birouri sau restaurante. Cu ajutorul acestei folii, veți putea obține un nivel ridicat de intimitate în interiorul spațiului dumneavoastră, dar fără a sacrifica lumina naturală sau estetica generală a încăperii. În plus, această folie pentru geamuri interioare are și o funcție de economisire a energiei, reducând costurile de încălzire sau răcire prin blocarea razelor UV și reducând astfel nevoia de utilizare a sistemelor de încălzire sau răcire. reduce temperatura din cameră reduce strălucirea luminii solare împiedică decolorarea obiectelor vă protejează familia de nocivele raze UV reduce costurile cu energia prin efectul de oglindă, asigură intimitate pe timpul zilei durată de viaţa - 7-10 ani dacă este aplicată sub baghetele geamului întreţinere uşoară - geamul se curăţă folosind soluţie obişnuită şi o lavetă moale

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!