MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Freza pentru Metal 22 Mm


Freza pentru Metal 22 Mm

Freza pentru Metal 22 Mm
Caracteristici: - Material din oțel de mare viteză, durabil și practic. - Designul tijei triunghiulare previne alunecarea bitului și funcționarea stabilă. - Dinți ascuțiți, indexare pe computer, șlefuire de mare viteză, precizie ridicată, mai puțină eroare de deschidere a găurii. - Grosimea peretelui de găurire 2 mm, crește durata de viață a burghiului. - Perfect pentru instalarea încuietorilor, mânerelor în uși și dulapuri sau pentru găurirea unor găuri cu diametru mai mare prin birouri etc. - Tăiați oțel, oțel inoxidabil, cupru, alamă, aluminiu, fibră de sticlă, formica și alte laminate în câteva secunde. - Aplicație pentru metal subțire, plăci de fier, oțel canal, aliaj de aluminiu. Material: oțel de mare viteză Diametru exterior: 22 mm/0,86 in Lungime: 65 mm / 2,55 in (aproximativ) Viteza optimă de rotație: 280~300r/min

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!