Frigider auto portabil 12V capacitate 7.5 l Functie de racire si incalzire


Frigider auto portabil 12V capacitate 7.5 l Functie de racire si incalzire

Frigider auto portabil 12V capacitate 7.5 l Functie de racire si incalzire
Caracteristicile produsului: Depozitare pentru bauturi si alimente pentru calatorii, picnic, camping, iaht acasa sau la birou Temperatura frigiderului este de obicei cu 15-20 de grade sub temperatura naturala. - Poate incalzi cafeaua/laptele sau ceaiul iarna (temperatura de incalzire de pana la 60 de grade) - Potrivit pentru toate vehiculele care au un incarcator de 12 V (de obicei acolo unde se afla bricheta) - Portabil si usor, excelent pentru pescuit, picnic, ciclism etc. Pentru un efect de racire mai bun intr-un timp scurt, va rugam sa puneti bauturi si fructe precongelate Compact si usor de transportat oriunde Functie dubla: racire si incalzire Nota: Frigiderul pentru masina nu este pentru congelare, ci pentru a pastra sau pastra alimentele si bauturile reci sau calde Pentru a obtine un rezultat ideal de racire/incalzire, puteti pune alimentele/bauturile congelate sau calde in frigider in avans Cand vrea sa treaca de la rece la cald, trebuie sa opriti sursa de alimentare pentru aproximativ 30 de minute Setul include: 1 x frigider 7,5 L 1 x cablu de alimentare auto 1 x curea de transport Alimentare electrica: Adaptor 12V DC (pentru masina/yacht) Putere de racire: 48-65W Putere de incalzire: 30-55W La incalzire/incalzire, temperatura poate ajunge la 60 ° C (± 5 ° C) Capacitate: 7.5L poate stoca pana la 8 ulcioare Cablu de alimentare - 180 cm lungime Lumini LED verde/rosu pentru indicarea modului convenabil dimensiuni: Dimensiunea exterioara a corpului: 27 cm x 32 cm x 17,5 cm Dimensiuni interioare: 19,5 cm x 21 cm x 15 cm Material: PP

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!