MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Furtun pneumatic de cauciuc 15m 6x12mm


Furtun pneumatic de cauciuc 15m 6x12mm

Furtun pneumatic de cauciuc 15m 6x12mm
Furtun pneumatic de cauciuc 15m 6x12mm Furtunul pneumatic profesional din cauciuc are o lungime de 10 metri si este fabricat din cauciuc rezistent la ulei și abraziune. Cauciucul elastic previne deformarea permanenta. Furtunul este complet, se conecteaza intr-un conector rapid standard. Caracteristicile produsului: - furtun din cauciuc rezistent la ulei - presiune de lucru de pană la 20 bari - rezistenta ridicata la abraziune si deformare Specificatii tehnice: - Material: cauciuc rezistent la ulei - Lungime: 15m - Diametrul interior al furtunului: 6 mm - Diametrul exterior al furtunului: 12 mm - Presiunea de lucru: 20 bari - Presiunea de spargere: 40 bar - Conexiune aer: 1/4 "

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!