MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Hub cu 4 Porturi USB 3.0 de 5 Gbps LED Indicator Compact Q 303


Hub cu 4 Porturi USB 3.0 de 5 Gbps LED Indicator Compact Q 303

Hub cu 4 Porturi USB 3.0 de 5 Gbps LED Indicator Compact Q 303
Caracteristici: Viteza mare de transfer: suporta viteze de transfer de pana la 5 Gbps pentru a permite transferul de date rapid intre dispozitive. Compatibilitate larga: este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare (Windows, Vista, XP, Mac OS 10.0 si versiuni ulterioare, PC Linux). De asemenea, este compatibil cu USB 3.0 / USB 2.0 / USB 1.1. Stabil si sigur: acest hub cu 4 porturi nu va interfera cu Bluetooth sau Wi-Fi si ofera multi-protectie incorporata, garantand siguranta dispozitivelor dumneavoastra. Super subtire si usor: dimensiunea corpului principal este foarte mica 10.5 x 4 x 2.5 cm Putere: DC5V Utilizare: HUB-ul USB 3.0 cu 4 porturi va ajuta sa va conectati pana la 4 dispozitive USB la computer sau laptop, cum ar fi unitati flash USB, mouse, tastatura, imprimanta, microfon, ventilator, casti USB, difuzoare etc. Usor de folosit: doar il conectati la dispozitiv, fara a mai instala alte drivere/programe NOTA! Se utilizeaza doar pentru transferul de date, nu si pentru incarcare!

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!