MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Husa Protectie Scaun Auto pentru Animale


Husa Protectie Scaun Auto pentru Animale

Husa Protectie Scaun Auto pentru Animale
Husa de Protectie Scaun Auto pentru Animale Cu husa de protectie simpla Pets at Play scapati de griji iar animalul dumneavoastra de companie poate motai linistit pe bancheta masinii sau pe fotoliu ori canapea. Aceasta husa va va ajuta sa pastrati bancheta curata, uscata, fara zgarieturi sau mirosuri neplacute. Caracteristici generale: - rezistenta la zgarieturi - confectionata din material rezistent - impermeabila - masura potrivita pentru orice tip de auto - se poate spala la masina - prevazuta cu sistem de prindere - Dimensiuni: ~ 115 cm x 56 cm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!