MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Incalzitor ceara Pro-Wax 200X, 100W, 400 ml


Incalzitor ceara Pro-Wax 200X, 100W, 400 ml

Incalzitor ceara Pro-Wax 200X, 100W, 400 ml
Incalzitor de ceara intr-o cutie de 400 ml Setul include: un incalzitor, un cablu de alimentare, o oala pentru incalzirea ceara tare si un manual. Tensiune: 220V-240V Putere: 100W Greutate: 0,6 kg Culoare: alb Capacitate: 400 ml Dimensiuni: 15 x 17 x 11,5 cm Incalzitorul are un control al temperaturii de incalzire (45 - 120 grade). Datorita tehnologiei sale, incalzeste rapid ceara si o mentine la o temperatura constanta. Capacul negru, transparent, va permite sa observati procesul de topire a cerii fara a fi nevoie sa deschideti incalzitorul. Are 3 orificii de aerisire. Incalzitorul are o functie de oprire automata si cand temperatura scade la 60 de grade - se incalzeste automat. (ceara prezentata in miniatura nu este inclusa in set!)

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!