MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Incalzitor Ceara si Parafina Model Pro Wax 100


Incalzitor Ceara si Parafina Model Pro Wax 100

Incalzitor Ceara si Parafina Model Pro Wax 100
Incalzitor Ceara si Parafina Model Pro Wax 100 Acest incalzitor este ideal atat pentru ceara traditionala cat si pentru ceara la conserva sau parafina. Acest aparat este dotat cu un termostat care permite reglarea temperaturii la care se doreste sa se incalzeasca continutul din aparat pana la 65 grade Celsius. Incalzitorul dispune de un capac transparent termorezistent si un bol metalic in care se incalzeste continutul. Caracteristici generale: - voltaj: AC 220 V50 HZ - dimensiunea vasului: 450 ml - putere: 130 W - greutate: 0.91 kg - dimensiune:180 x 180 x 140 mm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!