Incarcator de retea rapid PD20W2 porturi USB compatibil IOS Android


Incarcator de retea rapid PD20W2 porturi USB compatibil IOS Android

Incarcator de retea rapid PD20W2 porturi USB compatibil IOS Android
Incarcatorul 20w QC 3.0 2 porturi USB USB-C permite incarcarea celor mai noi smartphone-uri si tablete precum Apple Samsung XiaomiASUS si altele. Adaptorul recunoaste dispozitivul conectat si furnizeaza puterea corespunzatoare in functie de specificatiile sale. Incarcarea este astfel cat mai sigura si nu exista riscul supraincalzirii sau supratensiunii. Puterea livrata este modulara fapt ce ofera posibiliatea de a va incarca o gama larga de dispositive. Incarcarea rapida pentru iPhone 111213ofera telefonului autonomia de 50% in 30 de minute. Dispozitivul a fost creat pentru a se putea potrivi cu cele mai importante tehnologii ce folosesc USB-C. Poate fi utilizat pentru laptopuri tablete telefoane boxe portabile casti echipamente foto Avand port de iesire USB si USB-C 20W puteti incarca simultan iPhone-ul iPad-ul Samsung-urile telefonul Google HTC Nexus playerele Mp3 castile Bluetooth ceasul baterie externa si alte gadget-uri. Incarcare rapida Puteti incarca rapid iPhone 12/12 Pro / 12 Pro Max. Se poate incarca complet in mai putin de 2 ore in modul de incarcare rapida. Specificatii: • Iesire:5V/3A9V/2.25A12V/1.67A • Putere iesire:20W18W15W • Intrare: 100-240V • Material:ABS

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!