MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Incarcator MX940 pentru cantare 350 kg cu platan metalic negru


Incarcator MX940 pentru cantare 350 kg cu platan metalic negru

Incarcator MX940 pentru cantare 350 kg cu platan metalic negru
Asigură-ți buna funcționare a echipamentelor de măsurare cu Încărcătorul pentru Cântare de 350 kg cu Platan Metalic Negru. Acest încărcător este conceput pentru a oferi o sursă de alimentare fiabilă și constantă, esențială pentru utilizarea cântarelor electronice în medii comerciale și industriale. Durabil și eficient, încărcătorul contribuie la menținerea performanței optime a cântarului tău. Fiabilitate și Eficiență Acest încărcător este proiectat să ofere o alimentare stabilă și eficientă pentru cântarele de până la 350 kg. Indiferent de intensitatea utilizării, încărcătorul asigură o funcționare neîntreruptă a echipamentului tău, evitând întreruperile nedorite și maximizând productivitatea. Caracteristici generale Tip produs Incarcator Utilizat pentru Universal Format baterie/acumulator C Tip baterie/acumulator Plumb acid Numar bucati/set 1 Capacitate acumulator 4000 mAh Tensiune acumulator 4 V Greutate <100 g Continut pachet 1 x Alimentator

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!