MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Invertor auto putere 2000W de 12 / 220V de tensiune


Invertor auto putere 2000W de 12 / 220V de tensiune

Invertor auto putere 2000W de 12 / 220V de tensiune
Invertor (convertor) 2000 W. Tip iesire: priza universala (permite utilizarea oricarui stecher existent in acest moment fara a necesita un adaptor) Carcasa metalica Voltaj iesire: 220 VAC +/- 5% (priza normala). Frecventa 50 Hz +/- 2 Hz Putere consumata in gol (fara consumator): 3w Randament (eficienta) maxim >90% Forma sinusoidei de iesire: sinusoida modificata. Invertorul convertor auto 12V la 220V de 2000W este o solutie excelenta pentru a transforma energia electrica de la bateria masinii in curent alternativ de 220V. Acesta este ideal pentru utilizarea la locul de munca, acasa sau in calatorii lungi cu masina. Cu o putere nominala de 2000W, acest invertor poate alimenta o gama larga de echipamente electrice, cum ar fi laptopuri, televizoare, aparate de uz casnic si multe altele. Designul compact si portabil face ca acest invertor sa fie usor de transportat si depozitat. Carcasa din aluminiu de inalta calitate ofera protectie impotriva socurilor si caldurii excesive, iar ventilatorul incorporat ajuta la mentinerea temperaturii interne la un nivel adecvat. Cu acest invertor, puteti fi sigur ca veti beneficia de energie electrica de calitate, oriunde v-ati afla. Cu functia de protectie impotriva scurtcircuitelor, suprasarcinilor si supratensiunilor, acest invertor ofera o protectie eficienta impotriva problemelor de alimentare electrica . De asemenea, acesta este dotat cu prize multiple si porturi USB, astfel incat sa puteti conecta mai multe dispozitive in acelasi timp. Display-ul LCD de pe panoul frontal va permite sa monitorizati tensiunea de iesire si consumul de energie in timp real. Putere maxima continua (constanta) pentru 30 de minute: 2000 W power output Putere maxima continua (constanta) : 800 W power output Varfuri de putere 2000W (pt. porniri) Plaja de alimentare 10 - 15 V. Alarma baterie descarcata 10,4 - 11 V. Punctul de deconectare automata (baterie descarcata) pentru protejarea bateriei: 9,7 - 10,3 V Punctul de deconectare supravoltaj la bornele bateriei: 14,5 - 15,5 Racire activa cu ventilator. Dimensiuni: 180 x 95 x 60mm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!