Invertor auto putere 500W de 12 / 220V de tensiune


Invertor auto putere 500W de 12 / 220V de tensiune

Invertor auto putere 500W de 12 / 220V de tensiune
Când ești mereu pe drumuri sau îți place să călătorești în locuri izolate, un invertor auto devine un aliat de nădejde. Invertorul auto de 500W 12/220V transformă cu ușurință curentul continuu de 12V de la bateria mașinii tale în curent alternativ de 220V, oferindu-ți acces la energie electrică de înaltă tensiune pentru a alimenta diverse dispozitive atunci când ești departe de o priză tradițională. Cu o putere de 500W, acest invertor este ideal pentru încărcarea laptopurilor, telefoanelor, tabletelor, aparatelor foto, și chiar pentru a alimenta aparate electrice de dimensiuni mici, cum ar fi ventilatoare, lumini sau echipamente audio. Designul compact și robust al invertorului îl face ușor de depozitat și transportat în portbagajul mașinii sau într-o geantă de călătorie, fără a ocupa mult spațiu. Specificatii tehnice: putere de varf: 500 W DC input voltaj: 12 V AC output voltaj: 220 V pachetul contine cablurile pentru borna bateriei si adaptorul auto de 12V se inchide automat in cazul in care temperatura este prea ridicata sau in conditii de supraincarcare. temperaturi de functionare intre 0 – 40 grade Celsius. asigurati-va ca lasati o distanta de 5 cm pe toate partile pentru a asigura o racire eficienta.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!