MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Joystick V8 Bluetooth pentru telefon tableta


Joystick V8 Bluetooth pentru telefon tableta

Joystick V8 Bluetooth pentru telefon tableta
Controller Joystick V8 cu Bluetooth pentru telefoane este nou model ce aduce laolalta combinatia perfecta intre a fi usor si compact pentru a va bucura de comfortul maxim atunci cand este utilizat. Controlerul Joystick se conecteaza prin bluetooth simplu si rapid si poate fi folosit oriunde si oricand! Este un controller facut special pentru utilizarea a mai multor platforme la alegere precum PC si pe smartphone-uri android sau tablete android.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!