MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Jucarie Vorbitoare Talking Tom cu Papion GRI Mare


Jucarie Vorbitoare Talking Tom cu Papion GRI Mare

Jucarie Vorbitoare Talking Tom cu Papion GRI Mare
Copii vor fi incantati de reactiile lui Tom. Daca il gadili la picioare incepe sa rada, daca lovesti peste burtica iti va raspunde cu un vaitat. Va toarce, se va vaita, va canta si va rade impreuna cu tine. Aceasta jucarie vorbitoare este ideala pentru copii cu varsta peste 3 ani, dar si cei mai mici membrii ai familiei se pot juca cu el! – Inaltime aprox. 30 cm – Latime aprox. 50 cm – Functioneaza cu 3 baterii 1.5 V (nu sunt incluse in pachet) – Functii suplimentare: canta 10 melodii si spune 10 povesti scurte in limba engleza

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!