MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Kit led cu 5 lumini Andowl Q LED2801 RGB LED Strip Neon 12V


Kit led cu 5 lumini Andowl Q LED2801 RGB LED Strip Neon 12V

Kit led cu 5 lumini Andowl Q LED2801 RGB LED Strip Neon 12V
Kit led pentru masina cu iluminare RGB ce se potriveste oricarui model de masina. Alimentare direct de la bateria masinii si conectivitate prin aplicatie. Puteti controla fluxul luminos dupa bunul plac si puteti selecta din diversele tipuri de jocuri de culori. Instalarea este rapida si nu necesita instrumente speciale. Produsul este conceput pentru utilizarea indelungata fara niciun fel de probleme. Banda LED este formată din sursa de lumină, baza tubulară și banda/fibră optică. După instalarea sursei de lumină într-un loc ascuns, conectați-o la bateria mașinii. Apoi calculați și tăiați baza tubulară și banda/fibră optică și aruncați-o cu ajutorul crestăturii speciale în locurile mașinii care vă plac și permiteți. Conectați capetele la sursa de lumină, instalați aplicația pe telefonul mobil și prin bluetooth transformați interiorul mașinii în ceva unic, de parcă ar fi ieșit dintr-un film SF! Specificatii: Tip iluminare: RGB Numar lumini: 5 Control: Wireless prin aplicatie Instalare: Conectare la priza masinii Montaj usor Optiuni jocuri de lumini Tensiune: 12V

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!