MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Kit solar GD-105 Lanterna LED multifunctionala cu panou solar


Kit solar GD-105 Lanterna LED multifunctionala cu panou solar

Kit solar GD-105 Lanterna LED multifunctionala cu panou solar
Statia solara este un kit autonom si ecologic pentru organizarea luminii si reincarcarea gadgetului in absenta curentului electric. Panoul solar va va ajuta sa obtineti o sursa de lumina si sa va incarcati dispozitivele oriunde v-ati afla. Obtii o sursa autonoma de energie in orice conditii. O lanterna LED de mana cu reflector si 3 becuri este o alternativa sigura si ecologica la lumanari atunci cand nu exista sursa de alimentare si cu cablul USB universal iti poti incarca telefonul mobil pentru a ramane conectat. Caracteristicile statiei de incarcare de acasa GDTimes GD 105: Puterea spotului LED: 80W (lumina calda/alba) Putere lampa LED: 20 W putere panou solar: 3,8 W Tensiune de iesire conector USB: 5V timp de lucru: 12-30 ore Lanterna este echipata cu un maner de transport.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!