MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Kit solar GD-Lite 10 dotat cu dispozitive USB cu 3 becuri LED + Acumulator de mare capacitate + RADIO FM


Kit solar GD-Lite 10 dotat cu dispozitive USB cu 3 becuri LED + Acumulator de mare capacitate + RADIO FM

Kit solar GD-Lite 10 dotat cu dispozitive USB cu 3 becuri LED + Acumulator de mare capacitate + RADIO FM
Kitul solar GD-Lite 10 pare a fi un sistem de iluminare și încărcare solară portabil și versatil. Acesta include următoarele componente: Panou solar: Kitul este echipat cu un panou solar care capturează energia solară și o converteste în electricitate pentru a alimenta dispozitivele incluse. Acumulator de mare capacitate: Acest kit este prevăzut cu un acumulator (baterie) de mare capacitate, care stochează energia electrică produsă de panoul solar. Acest acumulator permite utilizarea dispozitivelor și a luminilor chiar și în absența soarelui. 3 becuri LED: Kitul include trei becuri LED cu alimentare la 12V, care pot fi folosite pentru iluminarea locală în timpul nopții sau în condiții de iluminare slabă. Aceste becuri LED sunt eficiente energetic și pot oferi iluminare destul de puternică. Dispozitive USB: Kitul pare să aibă și porturi USB care vă permit să încărcați dispozitive electronice cum ar fi telefoanele mobile sau tabletele folosind energia stocată în acumulator. Radio FM: O altă caracteristică interesantă este radio-ul FM inclus. Acesta vă permite să ascultați știri, muzică sau alte programe radio atunci când sunteți în mișcare sau în locuri fără acces la surse de alimentare convenționale. Invertor de curent continuu (DC) la curent alternativ (AC): Kitul ar putea să includă și un invertor care convertește energia electrică stocată în curent continuu (DC) în curent alternativ (AC), astfel încât să puteți alimenta dispozitive care necesită curent alternativ. Lanterna: Un alt accesoriu util ar putea fi o lanternă sau un bec LED de urgență pentru a vă ajuta în situații de blackout sau atunci când aveți nevoie de iluminare suplimentară în locuri întunecate. Carcasă sau geantă portabilă: Kitul poate veni cu o carcasă sau o geantă specială pentru a vă permite să transportați și să depozitați toate componentele într-un mod organizat și ușor de transportat. Acest kit solar pare a fi un sistem autonom de iluminare și alimentare cu energie electrică, care este potrivit pentru utilizarea în zone cu acces limitat la surse de electricitate sau în situații de urgență. Cu dispozitivele USB și radio-ul FM, poate fi de asemenea util pentru divertisment și comunicare în condiții de nevoie. Specificatii: Acumulator reincarcabil 6v-4ah. Alimentare: solara sau la 220-240v, 50/60 Hz. Timp de incarcare la 220V a acumulatorului de 6V 4Ah: 12 ore. Permite incarcarea diverselor device-uri prin portul USB. 3 becuri cu led SMD. 4 intrari alimentare 6V becuri sau alte dispozitive. Iesire USB- 5V. Pachetul include: 1 x 6V baterie de intretinere fara baterie reincarcabila 1x Panou solar 9v 3w 3x becuri LED cu auto-comutare 1x MP3 player Radio FM 1x Lumina frontala cu LED 1 x cablu USB pentru incarcarea telefonului 1 x cablu adaptor AC pentru incarcare AC *Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!