MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Kit solar GD-Lite 8017 este dotat cu dispozitive USB cu 3 becuri si leduri


Kit solar GD-Lite 8017 este dotat cu dispozitive USB cu 3 becuri si leduri

Kit solar GD-Lite 8017 este dotat cu dispozitive USB cu 3 becuri si leduri
Specificatii: acumulator reincarcabil 6V - 4Ah alimentare: solara sau la 220-240V, 50/60Hz timp de incarcare la 220V a acumulatorului de 6V 4Ah: ~ 12 ore permite incarcarea diverselor device-uri prin portul USB. 3 becuri cu LED SMD iesire USB: 5V Pachetul contine: - lampa de LED "U" de dimensiuni mari - lanterna cu LED - iesire USB pentru incarcat telefoane - panoul solar 265mm x150mm cu cablu - 3 becuri cu LED SMD cu cabluri de aprox. 3m fiecare si buton On/Off - cablu USB cu diferite mufe pentru incarcarea telefoanelor sau device-urilor - cablu pentru incarcare la 220V *Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!