MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Kit solar lanterna cu trepied si 3 becuri GD-P50


Kit solar lanterna cu trepied si 3 becuri GD-P50

Kit solar lanterna cu trepied si 3 becuri GD-P50
Kit panou solar lanterna cu trepied si 3 becuri Sistem solar complet cu lumina laterala de 500lm cu maner si trepied, plus 3 lampi LED cu cablu lung pentru utilizare intr-un loc fix, de exemplu in curtea unei cabane sau intr-un camping. De asemenea, are o funcție de power bank pentru încărcarea dispozitivelor mobile. Utilizarea panoului solar de intrare DC 5V Încărcarea unității prin panoul solar GV. Intrare MAX mai mică de 8 wați BATERIE LITIU 3,7V 4000 MAH încorporată TIMP DE ÎNCĂRCARE DC 5V 8 - 10 ore Caracteristici; - Panou solar rezistent la intemperii - Toate cele 3 globuri LED cu un comutator individual de pornire/oprire - Toate cele 3 globuri LED cu cablu de 3 m lungime - Compact și portabil Specificații; Dimensiuni pachet: L: 27,7 cm, H: 17,9 cm, L: 11,8 cm Ce e in cutie - 1 x panou solar - 1 x unitate baterie cu o lanternă LED - 3 x globuri LED cu cablu de 3 m și întrerupător individual de pornire/oprire - Cablu AC reîncărcabil - Cablu USB pentru incarcator telefon mobil

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!