Lampa camping LED Q ZD261 intensitate reglabila lumina calda si lumina rece


Lampa camping LED Q ZD261 intensitate reglabila lumina calda si lumina rece

Lampa camping LED Q ZD261 intensitate reglabila lumina calda si lumina rece
Iluminarea a fost si va ramane un factor extrem de important in crearea ambiantei unui spatiu. Avand nu doar un aspect practic, ci si unul estetic, alegerea potrivita a surselor de lumina contribuie la crearea unei atmosfere placute, primitoare si sigure. Mai presus de toate, studiile spun ca o buna iluminare contribuie la reducerea stresului. Lampa tip felinar pune la dispozitie 3 moduri de iluminare, intr-un pachet robust, portabil, devenind companionul perfect in cort, la pescuit, camping sau pe terasa. Specificatii Tip produs Lampa Camping Material ABS Acumulator 1600 mAh 18650 Incarcare USB type C Timp utilizare 3-30 ore Timp incarcare 3-4 ore Tip iluminare LED lumina rece si calda Lumeni 60-200 lm Functii 3 moduri iluminare: alb rece, alb cald si alb cald+rece Dimensiuni 170 x 110 x 110 mm Greutate 315 g

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!