Lampa de birou 1961 cu 16 LED putere 3W USB


Lampa de birou 1961 cu 16 LED putere 3W USB

Lampa de birou 1961 cu 16 LED putere 3W USB
Lampa de birou Junfel este dotata cu un chip durabil si puternic care o sa va lumineze intr-un stil distins si luxos camera. Avand un design minimalistsi elegant, poate reda o atmosfera diferita casei tale, fiind o completare perfecta pentru orice spatiu. Incarcarea acesteia este simpla, fiind facuta cu ajutorul unui USB. Usor de folosit chiar si pentru copii, modul de intensitate al culorii schimbandu-se cu o simpla atingere. Este, de asemenea, un cadou grozav pentru parinti, prieteni sau copii. Caracteristici: Model: JF1961 Putere: 3W Culoare: alb Material: ABS Tip bec: LED Numar LED: 16 Tip comutator: tactil Tip baterie: Li-ion18650 Tensiune: 5V Unghi luminos: 120 de grade Brat flexibil: 360 de grade Temperatura ambientala de functionare: -10-40 de grade Temperautra de culoare ( LED ): 3000K-6000K Tip incarcare: cablu USB Moduri de iluminare: 1.Lumina puternica 2.Lumina scazuta 3.Lumina calda Pachetul contine: 1 x Lampa de birou 1961 1 x cablu de incarcare USB

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!