MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Lampa de birou 1966 cu LED pliabila protectie ochi si suport detasabi


Lampa de birou 1966 cu LED pliabila protectie ochi si suport detasabi

Lampa de birou 1966 cu LED pliabila protectie ochi si suport detasabi
Lampa de birou 1966 cu LED aduce o combinație de eleganță clasică și funcționalitate modernă în orice spațiu de lucru sau de studiu Cu toate acestea, nu este doar estetica care face din Lampa de Birou 1966 un element esențial în spațiul dvs. de lucru. Această lampă este echipată cu tehnologie LED avansată, care oferă iluminare uniformă și puternică, dar totuși blândă pentru ochi. Funcția de reglare a luminii vă permite să ajustați intensitatea luminii pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră, fie că aveți nevoie de o lumină mai puternică pentru sarcini detaliate sau de o lumină mai moale pentru relaxare și citire. SPECIFICATII: Temperatura de culoare (CCT): 3000-6000K Material corpul lămpii: ABS Tensiune de intrare (V): DC 5V/1A Eficienta luminoasă a lămpii (lm/w): 100 Indicele de redare a culorii (Ra): 80 Alimentare electrică: USB Sursă de lumină: LED Suport Dimmer: da Modul de control: Touch Control Durata de viată (ore): 50000 Putere: 7WBaterie: Li-ion 18650-3.7 V Numar de leduri: 50 buc 3 moduri de iluminare

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!