MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Lampa de birou cu afisaj


Lampa de birou cu afisaj

Lampa de birou cu afisaj
Caracteristici: calendar, ceas, alarma, temperatura camerei Lumină LED: 3W, 5000K (culoare albă) Baterie: 500 mAh (reîncărcabilă) Încărcare: 2 ore Material: plastic ABS Dimensiuni produs: 8 x 8 x 26 cm Colecția de lămpi Eglare este prezentă pentru a vă oferi confort în timpul activității. Această lampă are o lumină albă strălucitoare cu putere redusă, echipată cu funcții de calendar, ceas, alarmă și temperatura camerei. Butoanele tactile vă facilitează operarea luminilor, având ca sursă de alimentare o baterie reîncărcabilă. Vine într-un design modern minimalist, cu nuanțe de alb.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!