Lampa de birou portabila Gold ciupercuta Q TL142 Andowl


Lampa de birou portabila Gold ciupercuta Q TL142 Andowl

Lampa de birou portabila Gold ciupercuta Q TL142 Andowl
Lampă de birou portabilă Andowl Q-TL142 Gold Fabricat din metal de înaltă calitate și material acrilic, care nu este ușor de spart și este durabil. Poate aduce o atmosferă diferită în casa ta. O completare perfectă pentru orice spațiu. Reglabil: reglabil la atingere de sus. Lumina este moale și nu orbitoare, nu va răni ochii copiilor și o puteți folosi cu încredere. Gamă largă de aplicații: este potrivită pentru orice casă ca lampă de masă decorativă, foarte potrivită pentru dormitoare, mese de sufragerie, măsuțe de cafea, bucătării și orice colț al familiei. Specificații: Wați: 3W Baterie: 1800MAH Temperatura de culoare: 3000K Greutate pachet: 350g Dimensiuni pachet: 10 x 23 x 10 cm Lampa de birou are o lumina moale, pura, ordonata si uniforma. Aceasta lumina uniforma ofera un mediu de iluminat confortabil, elimina oboseala vizuala si este foarte utila pentru protectia ochilor

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!