Lampa de masa decorativa cu LED RGB si telecomanda model Crystal Touch Q TL153


Lampa de masa decorativa cu LED RGB si telecomanda model Crystal Touch Q TL153

Lampa de masa decorativa cu LED RGB si telecomanda model Crystal Touch Q TL153
Lampa de masă decorativă cu LED RGB și telecomandă, model Crystal Touch Q TL153, este alegerea perfectă pentru a adăuga un plus de eleganță și versatilitate oricărui spațiu. Cu un design modern și sofisticat, această lampă creează un efect de cristal care aduce o notă de rafinament în orice cameră, fie că o folosești în dormitor, living sau birou. Lampa decorativa cu design cristal, cu iluminare alba, calda, rece, naturala si multicolor, cu suprafata tactila activata/dezactivata. Are o baterie reincarcabila care se incarca prin USB si o durata de functionare de 5 ore. Lampa de masa nobila si eleganta in stil cristal poate aduce o atmosfera diferita casei tale Aceasta Lampa este potrivita pentru baruri, restaurante, dormitoare, sufragerie, birouri, mese in aer liber. Cadou perfect pentru prieteni sau familie, pentru inaugurarea casei, ziua de nastere, etc. Specificatii: Greutate pachet: 450 g Dimensiuni pachet: 15,7 x 14,4 x 25,9 cm Culoare: alb Sursa de alimentare: baterie reincarcabila Putere: 1W Material caroserie: ABS Control: atingere Tensiune: 5V Pachetul contine: 1 x lumina LED 1 x cablu USB

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!