MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Lampa LED 30W SAH si semnalizare


Lampa LED 30W SAH si semnalizare

Lampa LED 30W SAH si semnalizare
Lampa LED 30W SAH si semnalizare Lampa LED + USB dispune de 3 faze luminoase care se pot activa prin apasari succesive alea butonului de On/Off. Aceasta este dotata cu un COB LED de 3W cu diametrul de 2cm, cu tub luminos pe laterale tip neon, lanterna 1W pe maner si un mini panou Led pentru semnalizare urgente cu Led-uri Rosii, ofera o iluminare puternica, pe suprafata mare. Puteti sa o folositi pentru camping, reparatii auto, calatorii, uz casnic, intreruperi de alimentare si situatii de urgenta. Incorporeaza un slot USB power bank, pentru alimentarea diverselor dispozitive mobile. Pentru lanterna de pe lateral, exista un buton separat pe maner, pentru a aprinde faza luminoasa a lanternei LED 1W. Prevazuta cu maner, usor de transportat. Design compact, versatil, nu numai ca un dispozitiv de iluminat, ci si ca o utilizare a energiei mobile. Specificatii tehnice: - Incarcare la USB - 1 x USB - Bec tip LED COB - Cablu incarcare inclus - slot USB power bank, pentru alimentarea diverselor dispozitive mobile - Led rosu pentru semnalizare urgente *Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!