Lampa LED GDPLUS portabila 30W GD 6830


Lampa LED GDPLUS portabila 30W GD 6830

Lampa LED GDPLUS portabila 30W GD 6830
Lampa LED de urgenta, portabila, cu baterii reincarcabile. Ideala pentru camping, pescuit, vantoare, drumetii uz general. Poate fi utilizata pentru incarcarea bateriei de la telefonul mobil. Putere: 60W Baterie: 2400mAg Timp de incarcare: 8-12 ore ( prima incarcare 15 ore) LED: 60 buc Port USB pentru panou solar 5V Incarcare: TYPE C Lampa LED portabilă GDPLUS 30W GD-6830 este soluția ideală pentru cei care caută o sursă de lumină puternică, versatilă și ușor de utilizat în orice context. Proiectată pentru a oferi o iluminare eficientă și de lungă durată, această lampă este perfectă pentru activități în aer liber, lucrări de construcții, reparații, camping sau utilizare în gospodărie, acolo unde este nevoie de o sursă suplimentară de lumină. Cu o putere de 30W, lampa LED GDPLUS 6830 oferă o lumină intensă și uniformă, ideală pentru iluminarea unor spații extinse sau zone mai întunecate. Tehnologia LED nu doar că furnizează o iluminare puternică, dar este și extrem de eficientă din punct de vedere energetic, asigurând un consum redus de electricitate și o durată de viață mai mare a produsului. Aceasta este soluția perfectă pentru cei care își doresc performanță de top, fără costuri mari de întreținere.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!