MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Lampa solara camping JD-925


Lampa solara camping JD-925

Lampa solara camping JD-925
【Design Mutilfuction 3 ÎN 1】: Lumină frontală - Lumină auxiliară - Lumină laterală COB. Ar putea FI ca o lanternă de camping 【2 tipuri de metode de alimentare】: solar, încărcare USB pentru a furniza energie. Lumina roșie de lângă intrarea USB este strălucitoare, înseamnă că la încărcare (include linia de încărcare USB) Asigurându-vă că aveți lumină la dvs. în orice moment. 【Încărcător dispozitiv de rezervă de urgență】: portul USB vă permite să vă încărcați telefonul mobil, iPad-ul sau alte dispozitive USB în situații de urgență. (Include 1 * cablu USB). 【Rezistent la apă, ultra luminos】: LED COB conceput pentru o durată de viață mai lungă, economisind în același timp energie. Acest nivel de rezistență la apă ușor de lucru este IPX-4, indiferent de ploaie abundentă sau ceață deasă, dar nu îl poate pune direct în apă.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!